20 juli 2012

"everybody has to fight to be free"

du sa att det inte skulle förändra någonting mellan oss. att du fortfarande skulle älska mig och stå vid min sida. att jag skulle göra det jag behövde göra för att kunna gå vidare och äntligen leva mitt liv. såhär i efterhand känns det som att du tog dig vatten över huvudet när du sa de saker som du faktiskt sa. ditt beteende har ju faktiskt förändrats mot mig. du har inte tid till att prata med mig längre. du visar inget intresse för livet jag lever här heller. du klagade på att jag bara hörde av mig när jag behövde väckning, så jag slutade be om det och såg till att ta mig upp själv på morgnarna. sedan jag slutade med att be dig om hjälp med det, så hörs vi inte alls. jag ringde dig senast häromdagen, för att jag ville ha ett maratonsamtal. du skrev att du var tillgänglig, men du lagade mat och pratade med din nya karl och pratade på om ditt liv och sedan hade du inte tid för mig.

gången före det hade du tid att prata tillräckligt länge för att påpeka att det är dålig stil att jag aldrig hör av mig till dig längre. du var även noga med att påpeka att det var väldigt dåligt av mig att inte höra av mig till min "syster" när hon gick ut skolan. den syster som trivdes bra med att inte ha kontakt för två år sedan. den syster som jag sa upp kontakten med. den syster som anser att det han gjort inte var så farligt, trots allt - för då hade han "kommit ihåg" vad han har gjort mot mig. d e n systern borde jag ha hört av mig till när hon gick ut skolan. men det finns en ganska viktig sak som du så enkelt glömmer bort;

den dagen hon gick ut skolan. du vet, samma dag som du och min förövare var där och firade - det var samma dag som jag gjorde min anmälan mot honom. det var dagen efter min natt utan sömn. det var en dag av panik och ångest och rädslor och alla känslor utanpå kroppen. det var den dagen som Du inte hörde av dig till mig. det var den dagen som jag faktiskt tänkte på mig, på det som betyder - för Mig. det var inte den dagen som jag tänkte på att jag borde höra av mig till någon jag inte har kontakt med eller vars liv jag inte bryr mig om. det var den dagen. och det värsta av allt är att du faktiskt lyckas ge mig dåligt samvete för att jag fokuserade på att göra min polisanmälan, utan att ha en tanke på att gratta någon som inte finns i mitt liv.

1 kommentar:

  1. Du borde verkligen inte ha dåligt samvete. Du gör helt rätt i att fokusera på dig själv, det förtjänar du <3

    SvaraRadera